Laatste nieuws.

Laatste nieuws.

Beste klanten,

Het herstel van de gezondheid bettrefende onze technische dienst gaat door maar is qua zuurstofbloed saturatie is nog steeds niet bevredigend om een ​​activiteit zoals vóór 28 oktober 2020, de datum van de besmetting, te hervatten. De activiteit zal in een gereduceerd tempo blijven  doorgaan gezien ook de ouderdom van de persoon.

We blijven echter actief op de markt voor huishoudelijke apparaten door onze energie te richten op de actieve ontwikkeling van onze  web site  www.waterlooparts.be die volgende mogelijkheden biedt:

Verkoop via e-shop van nieuwe onderdelen voor huishoudelijke onderdelen en voor kleine huishoudelijke apparaten, hifi, T.V., Multimedia evenals inktpatronen voor printers.

Het is niet mogelijk om op deze pagina alle onderdelen te vermelden die wij u kunnen leveren, maar bezoek de web site.

Al deze onderdelen kunnen na betaling per bank direct bij u worden afgeleverd en de levering geschiedt uiterlijk 48 uur na ontvangst van de betaling.

Levering vindt plaats in heel België en het Groothertogdom Luxemburg aangezien de site in het Nederlands, Engels en uiteraard in het Frans is gepubliceerd.

Nieuw in de regio: de verkoop van hergebruikte onderdelen voor huishoudelijke apparaten en algemene elektriciteit, evenals Nieuwe elektronische componenten.

Alle onderdelen die op de site worden weergegeven, zijn werkelijk op voorraad en kunnen daarom aan u worden geleverd met tracking van uw bestelling 48 uur verstuurdt na ontvangst van uw betaling.

Voor de komende twee weken willen wij u attenderen op de mogelijkheid om de volgende onderdelen en merken bij u te leveren via

www.waterloopartselectro.be en www.waterlooparts.be

 

Voor huishoudelijke apparaten:

Smeg vaatwass

Waspropellers voor vaatwassers.

Beluchtingsonderdelen voor het merk Candy / Hoover:

Leidingen en beluchtingsleiding.

Whirlpool vaatwasser:

Bestekmanden

Onderdelen en accessoires van het merk “VESTEL”.

Hun volledig gamma onderdelen.

Voor multimedia: Inkt- en tonercartridges voor:

Canon en HP: voor inkjetprinters.

Brother en HP: voor laserprinters.

 

Voor voedingen – Ics-geïntegreerd circuit:

LNK305GN: offline schakelaar Art. nr. 2986890.

LNK304GN: offline schakelaar Art. nr. 2986886.

LNK304PN: offline schakelaar Art. nr. 2744926.

Braun scheermesjes.

Om meer scheermesjes te zien, worden ze in onze online winkel beschreven per apparaattype.

Klik op de eerste pagina met een blauwe achtergrond en vul de grote rechthoek in die u toegang geeft tot wat u wil bestellen.

De tweede pagina met grijze achtergrond betreft alle hergebruikte onderdelen maar uitzonderlijk vindt u ook nieuwe electronische onderdelen gezien dat ze in voorraad zijn in Waterloo.

Bedankt voor uw bezoek, uw bestellingen en uw opmerkingen.

met vriendelijke groeten,

GB

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *