Onderdeel voor hergebruik!

Onderdeel voor hergebruik!

Voor hergebruik, een cyclage motor voor vaatwasser Bosch-Siemens is beschikbaar met -68%  prijs  minder dan een nieuwe. Zie en bestel via in onze shop  onder hergebruik Bosch cyclage motor.

Er is maar een cyclage motor aan deze prijs beschikbaar.

Vervuiling, inflatie en afval,

Na Covid-19, de oorlog in Europa en onze verspillende samenleving, is het tijd om na te denken  hoe om te gaan met hoge inflatie en om maatregelen te nemen om de kosten te verlagen.  Leveringen thuis laten leveren door bestelling op in internet te plaatsen verlagn sterk de finale prijs. Dit alles is momenteel perfect mogelijk.

Door u de mogelijkheid te geven om via onze site nieuwe onderdelen thuisbezorgd te krijgen, vermindert dit al sterk de vervuiling. Heeft u al eens uitgerekend hoeveel het werkelijk kost om met de auto  een ​​onderdeel aan te schaffen dat vaak niet op voorraad is en dat je bij aankomst in de winkel moet ophalen. Dat zijn dus in totaal 2 autoritten terug, plus de verloren tijd om naar de winkel te gaan en vooral de onnodige kilometers om een ​​parkeerplaats te vinden waarvoor vaak betaald moet worden! Een nieuw onderdeel geleverd aan de prijs van 7,25 € verzendkosten is veel voordeliger dan naar de winkel rennen.

A fortiori, als je de mogelijkheid hebt om hergebruikte onderdelen aan te schaffen met + – 50% prijsvermindering ten opzichte van een nieuw stuk, dan is het duidelijk dat er geen vergelijking is en dat dit grotendeels bijdraagt ​​aan het tegengaan van de prijs stijgingen die we momenteel ervaren. Daarom hebben we www.waterloopartselectro.be opgericht die nieuwe onderdelen en hergebruikte onderdelen tegen een gereduceerde prijs op een site samenbrengt.

Denk er alstublieft over na en handel om de toekomst van onze planeet en uw portemonnee in acht te nemen.

Vriendelijke groeten.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *